"GIVE AWAY by BUDAK KACA MATA : JANGAN BACA NOVEL NI"

04:06:00


ASSALAMUALAIKUM

tarik nafas... fuhh lepas.. ok! act, Nas excited sangat nak masuk give away ni sebab hadiah dia memang best giler and Nas memang minat sangat dengan buku tu!! Hadiahnya ialah~ dung dung dung dung *bunyi drum*
credit kepada pak cik google
Yes, inilah hadiahnya.. Jangan Baca Novel NI. Jalan cerita dia sangat best and boleh membuatkan kita tak boleh nak berhenti baca and meremang bulu roma! Setakat ni Nas baru baca yang pertama. Itu pun cilok budak asrama punya.. ehehe. Aritu *dah lama dah* Nas nampak buku ni jual kat Jusco Maluri area KL. full tiga2 set ni. Masa nampak tu, nafsu memang nak beli je. Tapi disebabkan Nas masih kanak kanak *ye ke?* and still menggunakan duit mak ayah Nas tak beli. Tambahan pula, keluarga Nas jenis yang tak suka baca buku. So, bile beli they would be like...


ok, dah melencong jauh pula.. excited punya pasal. k, so silalah join GA ni.. kalau tak nak pun doakan Nas menang. Sebab Nas nak sangat buku ni!!

 photo GIVE BY bkm_zpshkz0u4oi.png

klik kat banner tu kalau nak join.. kuikui

so, yang Nas akan tag ialah~~


Nas ucapkan selamat maju jaya buat yang sertai ni!